Hei! Vil du kjøre jetski?

Velkommen til Hjellestad Jet Ski Klubb sine rekrutteringsdager søndag 24. og lørdag 30. august. Her vil du få møte klubbens utøvere, fra knøttekjørere på 6 år til seniorkjørere i verdenseliten, og du kan selv få prøvekjøre jetski  på banen. Klubben har fullt utstyr til utlån.

Hjellestad Jet Ski Klubb er en liten klubb med store utøvere. Vi fanger opp de ungdommene som liker fart, motor og vann. Vi er et viktig alternativ til fotball, håndball, korps og andre fritidsaktiviteter. Håper vi sees søndag 24. august kl. 13 og lørdag 30. august kl. 11.

DSC06913  Gruppenfoto-664x440  Nikhe_5983  Jetski-Slide-2

Dalendagen

Lørdag 23. august har klubben egen stand på Dalendagen på Hjellestad. Her informerer vi om klubben, og svarer på spørsmål om idretten vår. Dalendagen arrangeres av Milde og Hjellestad Grendalag fra kl. 11.30. Se eget program her: Plakat Dalendagen 2014

Hjellestad Jet Ski Klubb sitt naust ligger ned veien til høyre, før du kommer til Hjellestad kai.

 

 Dalen

 

Spørsmål? hjellestadjetski@gmail.com, 958 96 030