Jetskiakademiet

VELKOMMEN TIL JETSKIAKADEMIET!

For mer informasjon – se lengre nede på siden

Jetskiakademiet er Hjellestad Jetski Klubb´s rekrutteringssatsing. Jetskiakademiet tar i mot alle mellom 10-18 år som ønsker å lære seg å kjøre jetski, og garanterer stor fremgang og mestringsfølelse.

“For deg som liker fart og spenning, og ønsker å prøve noe nytt”

Opplæringen foregår på Hjellestad. Man trenger ingen erfaring. Kursene blir gjennomført av meriterte utøvere med god erfaring.

Hvem er akademiet for?
Jetskiakademiet er for barn og unge fra 10 til 18 år, som liker fart og spenning, og ønsker å prøve noe nytt. Her kreves det ingen forkunnskaper, og man kommer langt med godt humør. Etter Akademiet blir deltakerne implementert i treningsgrupper og kan da trene som normalt med de andre.

Kostnad
Jetskiakademiet koster kr. 2000,- Dette dekker: instruktører, kursdag, bensin, lån av vannjet, hjelmer og annet sikkerhetsutstyr.
NYHET! Forsikring, lisens og årsmedlemsskap er nå også inkludert i denne prisen. Dette betyr at deltakerne er fullverdige medlemmer av Hjellestad Jet Ski Klubb, og kan fortsette å kjøre vannjet på oppsatte treninger ut hele det samme året som de startet Jetskiakademiet.
(Kurs-deltakere må følge klubbens regler for lån av vannjet, etter Akademiets slutt.)

Samlinger
Det legges opp til 8 samlinger med oppstart 3. mai 2024
3.mai: Infomøte på Hjellestad Jetski Klubb
4.mai: Første tur på sjøen
5.mai: Andre tur på sjøen
8. 11. 15. 18. 22. mai er vi på sjøen
25.mai er det JetXCup og da skal deltakerne få sin første opplevelse av å kjøre Jetski-race.
De skal kjøre i sin egen klasse og et enklere format. 

Hva trenger jeg av utstyr?
Klubben og Akademiet har gått til innkjøp av flunka nytt utstyr for årets sesong, så det eneste man må ha med seg på trening er Ull/ superundertøy og skiftetøy.

Hva kreves det av meg som foresatt?
Å drive med jetski er et tett samspill mellom utøver og en voksen. Kurset vil derfor også gi opplæring og informasjon til foresatte. Det er viktig at minst én voksen er tilstede på kursets første dag og aller helst på treninger generelt.

Trenerteamet består av:
Daniel Svae Andersen
(Hovedtrener)
Tlf: 98407795
E-post: daniel.jetskievents@gmail.com

Dag Martin Drange (Hovedtrener)

Kontakt oss:
Har du spørsmål, ta gjerne kontakt på e-post: jetskiakademiet@gmail.com eller ring/send sms til Daniel eller Dag Martin.