Rekrutteringsdag og Dalendagen

Hjellestad Jetskiklubb skal gjennomføre en rekrutteringsdag for nye utøvere førstkommende søndag og lørdag 30. august. Vi skal også ha en stand under Dalendagen nå på lørdag hvor vi får anledning til å informere om idretten og rekrutteringsdagene.

På selve rekrutteringsdagene blir det mulighet å prøve seg ute på banen. På søndag starter vi kl. 13.00 og holder på noen timer, mens vi starter kl. 11.00 lørdag 30. august.  

Til dette trenger vi at så mange som mulig kan stille opp og hjelpe til med gjennomføringen. Det hadde vært fint om noen seniorer kunne stille på Dalendagen nå på lørdag. Alle som er med å hjelper til bør ha på seg en klubbgenser/jakke. Jeg ønsker at de som har anledning til å delta en eller flere dager gir meg en tilbakemelding så snart som mulig.

Hilsen Cecilie 48 000 321.