Reisebrev fra Fagernes 2016

  • Tekst: Marita Liseth

    Da var det endelig klart for Fagernes uken. En uke som alltid viser seg og bli fylt med mye sosialt for små, store og firbeinte.) Og ikke minst mye aktivitet på vannnet. I år var det andre runde i NM som skulle bli avhold den 01.07-03.07. Det kom tilreisende fra både Trondhjem, Hidra, Larvik og Sverige – noe som var veldig kjekt. Er det noe sporten trenger her i Norge så er økning av utøvere fra resten av Norge. Første del av uken ble det avhold fjelltur, felles trenging og spising. Turen gikk opp til «flagget» og videre oppover og innover fjellet før vi kom ned til leiren igjen.En veldig fin tur på 3 timer som passet for alle. Det ble også tid til en felles trening på land – en virkelig sprek gjeng kan en si!:)) Det ble som tradisjon tro kosekveld i ildstugo – der mangen gode samtaler og historier ble fortalt utover i skumringstimene. Hver dag fikk også alle utøverene som skulle delta i NM runden mulighet til å trene på vannet to ganger for dagen. Dette ble mottatt med stor glede. NM runden gikk veldig flint for seg. I år var sporten så heldig å hadde 6 utøvere i Rounabout klassen – så vi håper at denne klassen er påvei tilbake. Seniorklassene var det tydelig kjøring som hører hjemme i verdenseliten!! Kjekt å se på. Junior 13-16, var i år den største klassen. Oliver vant denne klassen og ble dermed vinner at den årlige vandrepokalen til Fagernes. I klassen Junior 10-12 var det mye spenning, noen knall og litt fall blir det jo alltid…men heldigvis ikke noe alvorlig.  Det ble noen tjuvstarter og flere omstarter måtte til før løpet ble satt i gang. Spesielt uheldig var Johan som fikk jetten sin ødelagt. 2 nye knøtter viste at de hører hjemme på jetskibanen Marcus og Kristian – de var begge to utpå å kjørte og vi gleder oss til å følge de videre i sporten:)) Uken siste dag ble preget av finale heat – og det hele ble avsluttet med felles middag og premieutdeling. «vetran» og «nyveteranen» Tor og Robert delte ut fine premier til alle de flinke utøverne. Takke for en fin uke!