World Finals dag 1

VM dag 1:
To utøvere fra HJSK i aksjon i dag. Kasper Vindenes Olsen kjørte Novice Ski Stock. Og Christine Svae Andersen kjørte Novice Women Ski Limited.
Kasper stilte i en klasse der mange kjørte raskere jetter enn hans light maskin og fikk som ventet tøff konkurranse. Etter litt uheldige starter i begge heat sto han på og gav ikke opp. I skrivende stund er ikke sammenlagt listen kommet ut men han han plasserte seg et sted mellom 8 og 10 av 14 startende. Noe som får være godkjent i hans VM debut. På onsdag skal han prøve kvalifisere seg i klassen Am Ski Light. Dette er ofte en av VM’s største klasser. Vi krysser fingrene.

Christine kjørte som skrevet  Novice Women Ski Limited. Hun kjørte også denne klassen i fjor og ble nr 13 av 14 startende. I årets konkurranse derimot kjørte hun veldig bra og ble nr 6 i første heat og nr 4 i andre heat noe som gav en kjempeflott 4 plass sammenlagt av 14 jenter på startstreken. Christine skal ikke kjøre flere klasser i VM.
wf-15