Pro ski open – Stian, Ulrik og Daniel

Det gikk ikke helt veien for Stian, Ulrik og Daniel i Pro Ski Open.

Tekst: Therese Berntsen/Robert Andersen

IMG_0610 Ulrik ny disign UIM photo daniel

Stian hadde trøbbel med den nye jeten og startet moto 1 med en lånt jet. Det var tett på strikken,  totalt 21 startende. Stian fikk fort problemer med sin lånte jet og måtte kjøre ut. Daniel og Ulrik som startet med lightere jetter enn resten, kom bak i starten. De jobbet seg oppover i feltet. Ulrik lå på ca en 10. plass da han i siste runde krasjet med dekkhoppet. Både gutten og jetten ble slept inn. Gutten like hel, men jetten var ferdig for dette World Finals. Daniel kom inn på 13. plass.

I moto 2 gikk Stian tilbake til den nyutviklede jeten, noe som etter regelboken ikke er lov. For å promotere, og teste den ut skikkelig, valgte Stian likevel å gjøre det. Jetten så ut til å fungere bra, og Stian kom inn på 6. plass. Daniel kjørte seg nok en gang oppover på listen, og endte på en 13. plass.

Moto 3: Stian kjørte godt og kom inn på en 4. plass. Daniel fikk motorproblemer og ble tauet inn.
Stian fikk godkjent plasseringene sine – og endte på 9. plass. Daniel fikk til slutt 14. plass.