KLUBB – & SPONSORKVELD 24. oktober kl. 19.30

Nordisk Mesterskap som ble arrangert ved Store Lungegårdsvann i august er vel overstått, og hele arrangementet ble en stor suksess.

Tekst: Cecilie Kalland

Nordic-Championship-Logo-Final-2

HJSK har aldri opplevd så mye positivitet rundt et arrangement tidligere, både fra beboerne i området rundt Store Lungegårdsvann, og vi fikk i tillegg mange gode og hyggelige ord fra Varaordføreren under åpningstalen. Arrangementet er det største og beste som har vært arrangert i Norden sier de som har vært i sporten lenge. Den store mediedekningen vi fikk i løpet av konkurransedagene viste at dette arrangementet var av interesse for andre i Bergen også.

At Nordisk Mesterskap ble til en så stor suksess, kan vi ikke minst takke alle sponsorene våre som var med å bidra til at vi klarte å gjennomføre dette arrangementet. Vi i HJSK er svært takknemlige for den støtten som de har gitt oss, og ønsker derfor å invitere alle sponsorene til en sosial aften i Klubbhuset vårt lørdag 24. oktober kl. 19.30. Her vil det bli enkel servering, fremvisning av filmer fra Nordisk og sosial hygge utover kvelden. Vi håper så mange av klubbens medlemmer også har anledning til å komme. Dette kan være en fin anledning for nye og gamle medlemmer å bli bedre kjent.

Arrangementet koster kr. 150,- per person for velkomstdrikk og noe å bite i. Baren er åpen utover kvelden.

Vennligst gi en tilbakemelding om du kommer innen den 19. oktober til Cecilie Kalland på mobil 48 000 321.