Fredrik Andersen er Nordisk Mester

Fredrik Andersen er Nordisk Mester i vannjet. Han vant i klassen Ski Lite, der han i løpet av tre runder fikk to 1. plasser og en 3. plass. Sammenlagt ble det seier!

2015-08-15(3)[1]

F.v: Stian Schjetlein (2. pl.) Fredrik Andersen (1. pl) og Ulrik Berntsen (3. pl)

Stend Vidaregåande skule

Fredrik Andersen (17 år) går på toppidrettslinjen ved Stend vgs. Her kombinerer han studiespesialiserende fag med toppidretten. Fredrik har deltatt i World Finals i USA tre år på rad, og er verdensmester i klassen Pro Am Ski Limited. Fredrik tok historisk seier.

Fanaposten 18.08.15

FA

Fredrik Andersen

Nordisk 2015

Med 125 startende fra hele 12 ulike land, har Hjellestad Jet Ski Klubb arrangert tidenes største Nordisk Mesterskap. Takket være positive sponsorer, et godt samarbeid med AdO, Bergen kommune og over 100 frivillige, har klubben klart å tilby optimale rammefaktorer for deltakerene. Arrangementet ble avsluttet med høytidelig premieutdeling.