Treningsleir på Fagernes

Den siste uken i juni var det som vanlig flere utøvere fra Hjellestad Jet ski Klubb som reiste til Fagernes for å få gode treningsopplevelser sammen. Uken ble avsluttet med Status Cup og 3. NM runde.

Tekst: Cecilie Kalland

Foto: Kalland/Milde/Hjertås/Gudbrandsen/Liseth/Drange

image1

Det var en god gjeng som reise opp mandagen og brukte de første dagene til å rigge til banen. Tirsdag kveld ble det St. Hans feiring med felles grilling og tradisjonelle St. Hans leker. Etter maten tente vi bål ute på øyen og store og små fikk oppleve en flott sommerkveld.

2015 315 - Kopi - Kopi 2015 323 - Kopi

Istedenfor en felles fjelltur om onsdagen, fikk utøverne trent hele dagen. Mødrene og hundene fikk allikevel luftet seg og fikk noen gode turer gjennom uken til «Flagget». Dagen ble avsluttet med sprek treningsøkt ledet an av Marita. I løpet av ettermiddagen og kvelden var det også ankomst av flere utøvere.

2015-06-27

Torsdagen var det igjen trening for de faste kjørerne. På slutten av dagen var det foreldrenes tur til å prøve seg ute på vannet, og det var mange som virkelig begynte å få kontroll over jeten. Det som også var gledelig, var at tre nye knøtter fikk prøvd seg på jetski og hadde noen flotte runder ute på banen. De var alle kjempeflinke! Etter teknisk kontroll av jettene om kvelden, ble det tent bål i Eld Stovo, og de voksne avsluttet dagen med noen gode historier.

I strålende vær ble Status Cup gjennomført om fredagen. En flott dag ble avsluttet med felles grilling og en heftig fotballkamp mellom voksne og barn.

2015 352

Vi våknet opp til en ny, varm sommerdag om lørdagen og alle var klar for den 3. NM runden. Tidsskjemaet ble holdt gjennom hele dagen og alle utøverne var veldig flinke til å holde seg klar før sine race. Dette lover godt til Nordisk! Om kvelden var det middag og premieutdeling.

Kopi av 2015 389 - Kopi

Takk til alle som bidro til gode sommerminner for store og små! Vi gleder oss til neste år!