Årets motorsportutøver!

På lørdag ble årets Motorsportgalla avholdt i Tønsberg. Her var vannjet kjøreren Stian Schjetlein fra Hjellestad Jetski Klubb nominert til prisen Årets Båtsportutøver.

Tekst: Stian Schjetlein

IMAG0746  IMG_0610

Nominasjonen var på bakgrunn av Schjetleins enestående resultater fra sesongen 2014 hvor han blant annet har blitt Norgesmester, Nordisk Mester i tillegg til å ha vært på pallen i både EM og VM i vannjetens formel 1 klasse, Pro Ski. I tillegg ble Stian Verdensmester i klassen Slalom Ski Open.

Det var to andre utøvere som også var nominert til prisen Årets Båtsportutøver, begge med fantastiske prestasjoner på internasjonalt nivå og alle de tre som var nominert var verdensmestre i sine respektable grener.

Schjetlein ble vurdert  et lite hakk over de andre og ble tildelt prisen Årets Båtsportutøver. Dette er en fantastisk annerkjennelse og en stor pris å motta. I tillegg blir vinneren av Årets Båtsportutøver, sammen med vinnerne av Årets Motorsykkelutøver og Årets Snøscooter sport utøver nominert videre til tittelen Årets Motorsportutøver som da er den gjeveste prisen som går an å få for en motorsportutøver i Norge.

Her var det da en Snowcross utøver og en Trial kjører som var nominert sammen med Stian Schjetlein fra vannjet.

Stian ble beæret med å vinne også denne prisen.

–  Det er en stor ære og fantastisk gøy å bli satt pris på på denne måten her på motorsportgallaen foran alle ledere og mange utøvere fra alle de ulike motorsportene vi har i Norge.

Det er ikke første gang Schjetlein vinner denne prisen. Etter å ha vunnet VM i klassen Pro am Ski Lite (som er en standardklasse) i 2012 ble han også tildelt prisene Årets Båtsportutøver og Årets Motorsportutøver.

Tekst: Stian Schjetlein