Christine klarte seg bra i bølgene

«Kjøringen gikk ganske fint, men det var litt mye bølger», forteller Christine Svae Andersen (22). Christine var første nordmann ut i årets World Finals. Hun er godt fornøyd med kjøringen i tøffe bølger.

SONY DSC

Christine er den første norske kvinnen som deltar i World Finals. Hun kjørte mot damer som har flere års erfaring. Christine har kun kjørt i ca over et år, og hevdet seg fint i forhold til nivået i klassen. Resultatlistene er ennå ikke helt klar, men det som er klart er at svenske Sandra Borgström vant. Sandras kusine Sofie Borgström kom på 3. plass, og svenske Emma-Nellie Örtendahl kom på 5. plass.

Hjellestad Jet Ski Klubb gratulerer Christine med en flott World Finals-debut, og svenskene med velfortjente pallplasseringer!

Etter å ha heiet på Christine, brukte de andre norske førerene ettermiddagen til starttrening.

bilde(20)