HJSK NEWS – september 2014

Hei!

Sesongen 2014 er snart overstått, men vi har fortsatt to konkurranser og høydepunkt igjen, VM og Nisseracet.

images

Det har vært mye aktivitet i nøstet i år! Årsaken er nok at en av de yngste klassene har vokst, og at de er svært aktiv på treningene. Dette er vi glad for! Det har vært to suksessfulle prøvedager. På disse dagene har det vært 17 nye ungdommer som har prøvd seg. 12 av disse meldte seg opp til lisenskurset som var onsdag 10. september. Bildene under er fra en av prøvedagene, og fra lisenskurset som ble holdt av Ivar Schjetlein. Vi ønsker de nye medlemmene velkommen i klubben, og gleder oss til flere prøvedager til neste år.

IMAG0150   IMG_170585918047567  IMAG0148

Jentetrening

Fredag 5. september satt Olav Berntsen og Cathrine Wold i gang en egen jentetrening. På første trening stilte det 3 jenter som storkoste seg på trening. Dette er et veldig kjekt initiativ og vi håper dette blir en fast klasse fremover.

IMG_170329125199229

 

Bergen Kommune
Bergen Kommune har vært på besøk ved to anledninger hos oss i år. Dette i sammenheng med YAK-leiren de arrangerer hvert år. Dette er en sommerleir for ungdom mellom 13-16 år.  Deltakerne fikk prøvekjøre jetski ved Eggholmen (eller Egdholmen som det egentlig heter). Vanligvis har de vært hos oss i uke 26, men i år ville de også komme i uke 33. Tusen takk til alle dere som stilte opp på disse dagene!  Til sammen fikk 67 ungdommer kjøre  jetski.

Lake Havasu og VM
I slutten av september reiser mange fra HJSK  til VM i Lake Havasu i USA for å delta, heie, skru, heie og skru litt til. Her vil det bli oppdatert info på www.jetski.no og på facebookgruppen: jetski.no. Det vil og bli mulig å se racene via streaming i nøstet. Mer info om dette kommer i uke 41.  VM arrangeres fra 4. – 12. oktober.

2013-10-09

Klubbkvelder
Fredag 31. oktober blir det 80-talls party i klubben. Det vil bli premiering til beste antrekk!  Mer info kommer på nettsiden i løpet av oktober.

Motorsportkonferanse og Motorsportgalla 2014.
På dette arrangementet blir regler drøftet og vedtatt. Hvor vi skal arrangere race blir også bestemt. Motorsportkonferansen skal i år være på Quality Hotel i Tønsberg. Her samles alle klubbene under Norges Motorsportforbund. Du vil dermed få innsikt, god informasjon og lære mye om forbundet vi er en del av. På lørdagen er det en stor motorsportgalla, med prisutdelinger, show og middag. Håper at mange fra klubben vår kommer! Les mer her.

Hvis det er spørsmål rundt dette, så ta kontakt på 95 89 60 30
Påmeldingsfrist: 11.10.2014 09:00

Sikkerhetslederkurs
I løpet av høsten/ vinteren vil vi arrangere et større sikkerhetslederkurs i klubben. Dette blir et kurs vi ønsker alle voksne i klubben deltar på. Dette er noe alle foreldrene som skal være med på sjøen må ha. Uansett om du har deltatt på aktivitetslederkurs i år, ber vi deg stille på dette nye kurset. Info kommer på nettsiden så snart vi har en dato klar. Til neste sesong vil det bli laget en kalender som vil gjelde for alle treninger for 2015. Da blir det satt opp en ansvarlig sikkerhetsleder for hver fast trening. Oversikt og plan på dette vil komme i løpet av vinteren.

Dugnad
Som du har sett har det blitt gjort utrolig mye i klubbhuset. Det har vært mange som har brukt mye tid for å få dette til. Vi venter til årsmeldingen med å gå i detaljer, men ønsker å vise noen bilder av siste oppdateringer.Takk til dere som har lagt ned betydelig antall timer med planlegging og arbeid.

2014-05-22    IMAG0074  IMAG0099

Race 2015
Til neste år skal Norge arrangere Nordisk Mesterskap. På klubbmøtet den 31. august ble det satt ned en komite som skal jobbe med dette. Komitéen har allerede hatt møte og informasjon rundt dette arrangementet vil komme ut når det er klart. Ellers skal vi kjøre treningsleir og racehelg på Fagernes. Dette blir mest sannsynlig i uke 26, første uken i skoleferien. Fagernes er en fantastisk plass hvor barn og voksne har det gøy sammen hele uken.
Flere båtsportklubber på Sør- og Østlandet ønsker å utvikle et jetski-miljø, med lokale medlemmer og kapasitet til å arrangere egne race. For å lære håper de at vi kan bistå dem i å arrangere race. Om det blir NM-runder eller NC-runder, og hvor de andre løpene utenom Fagernes finner sted, blir bestemt på Motorsportkonferansen. Det er mulig å komme med forslag før dette.
Et bilde fra Fagernes i år. Se flere flotte bilder.

2014-06-26(2)

Ungdomsklubb
Vi vil gjerne starte en ungdomsklubb hos HJSK. Her ønsker vi å gi et tilbud til våre medlemmer og deres venner, f.eks. annenhver fredag kveld i klubben. Her kan de være sosial, være med på turneringer og ha et sted å gå til. Vi kan ha fotballturneringer på PlayStation, dart, bordtennis og kanskje biljardbord. Dette er i planleggingsfasen, men vi vil prioritere å få til et tilbud til de fra 10 år og oppover. I HJSK sitt gamle lokale hadde vi noen klubbkvelder for ungdom, og det var bra oppmøte. Vi har derfor troen på at vi skal få til det igjen!  Håper noen kan være med på å få dette til. Vi trenger en plan på hvordan det skal organinseres. Vil du bidra? Ta kontakt med andreas@fanablikk.no.

Postadressen
Hjellestad Jet Ski Klubb har fått ny postadresse:
Hjellestad Jet Ski Klubb Postboks 57 Hjellestad, 5814 Bergen

Spørsmål?  Kontaktinfo
Med vennlig hilsen

Styret

Drammen2