Medaljevinnere fra HJSK

I EM for jetski i Østerrike var det hele 6 utøvere med fra Hjellestad Jet Ski Klubb. Fredrik Andersen, Ulrik Berntsen, Jesper Hermansen, Stian Schjetlein, Daniel Svae Andersen og Sondre Liseth. Best denne helgen var Daniel Svae Andersen med to sølvmedaljer i klassene ski promotion og ski stock.

Tekst og foto: Robert Andersen
image(2)
En delvis defekt motor i siste heat gjorde at han mistet gullet i ski stock på målstreken. Litt kjedelig der og da, men alt i alt et godt mesterskap for Daniel.
image(1)
Sondre Liseth fikk en flott 3. plass i klassen ski lite, etter god kjøring gjennom tre heat. I denne klassen var det mye rot med bøyepasseringer. Rescue jet viste banen feil, og mange ble trukket med en runde. Før de ble ferdig med å behandle alle klager og protester som kom inn, var det i denne klassen litt kaotisk i forhold til resultatlisten. Både Ulrik Berntsen og Jesper Hermansen kjørte tre veldig gode heat, og var opplagte pallkandidater. Men de ble trukket en runde, og kom dermed litt bak i sammendraget. De fikk i alle fall vist at de holder et veldig godt nivå.
Stian Schjetlein deltok i den største motorklassen, ski GP. Han kjørte et glimrende heat på lørdagen, og kom i mål som nr. 3. Utover det hadde han en 5. og en 8. plass, og ble totalt nr. 5 i denne klassen. Det er veldig gøy å se at vi nå har en GP-fører i klubben som stadig henger seg på de beste i verden.