Pressemelding fra HJSK

                                                                                                                                                hjsk_logo_08.jpg

                                                                                                                                Hjellestad 4. mai 2014

Pressemelding:

 

Fredrik Andersen og Vegard Liseth på pallen

Fredrik Andersen og Vegard Liseth fra Hjellestad Jet Ski Klubb utmerket seg i helgens europacuprunde i Belgia. Fredrik fikk et sølv, mens Vegard fikk to sølv i ulike klasser.

 

Nivået i årets første runde i europacupen var overraskende høyt. På startstreken stilte rekordmange dyktige utøvere. Fredrik og Vegard fra Hjellestad jet Ski Klubb (HJSK) klarte likevel å hevde seg. Fredrik tok sølv i klassen Ski Limited IJSBA Expert, mens Vegard tok sølv i klassene Ski Stock Expert og Ski juniors Lites 13-15.

Fredrik går til daglig på toppidrettslinjen ved Stend Vidaregåande skule i Bergen. Der trener han variert og målrettet i sin idrett hver dag. Skolen har også lagt til rette for at han kan trene jetski i skoletiden minst en gang i uken sammen med sine lagkamerater. Fredrik er en del av Team Norway Jetski som er Norges Motorsportforbund sitt satsingslag innen jetski. Han hadde en fin avslutning på sesongen i 2013, med sølv i VM og han ble kåret til “Årets Utøver” i HJSK.

Vegard er elev ved Ytrebygda skole i Bergen, og går på 8. trinn der. Vegard hadde sin store debut i fjorårets VM i USA. Der kom han hjem med ikke mindre enn 1 gull og 3 sølv. Vegard har vist strålende resultater i sin korte karriere, og ble kåret til “Årets Junior” i Hjellestad Jet Ski Klubb i 2013.

I helgens EM-runde i Belgia deltok også Stian Schjetlein, Ulrik Berntsen, Jesper Hermansen, Daniel S. Andersen og Sondre Liseth, alle fra HJSK.

Det gjenstår 2 EM-runder i år. Østerrike i juli, og England i august.

OQElsz7MUWRJnK0_Ez53X5TV6TK1IMaqcc7ErQqgF70=w248-h280-no.jpg                AFHTNAg45CsH_fu3qJBRPr9on3ZcXON9oNa2AJr-v-I=w290-h361-no.jpg

Fredrik Andersen                                             Vegard Liseth