Innkalling til årsmøte i HJSK 2013

 

Innkalling til årsmøte i HJSK 2013

 

 

Tid: Onsdag 19. februar 2014 kl. 1900

 

Sted: HJSK`s klubblokaler.

 

Årsmøtet behandler følgende saker:

 1. 1.      Valg av referent og ordstyrer, samt 2 pers til å underskrive protokollen.
 2. 2.      Godkjenning av innkalling.
 3. 3.      Årsrapport
 4. 4.      Revidert regnskap 2013 og budsjett 2014
 5. 5.      Styrets forslag

Styret foreslår å øke medlemskontingenten fra 1000,- til 1100,- i 2014.

 1. 6.      Innkomne forslag

 

Saker som ønskes behandlet på årsmøtet må være styret i hende senest 5.februar

 

 1. 7.      Valg av styre
  1. 3 medlemmer
  2. 2 vara

 

 1. 8.      Valg av klubbfunksjoner
  1. Representanter til MSK 2 pers.
  2. Baneansvarlig
  3. Integreringsansvarlig
  4. Web ansvarlig
  5. Revisorer, 2 personer
  6. Valgkomitè, 2 personer

 

Styret har i 2013 bestått av følgende personer:

 

 Formann – Andreas Henriksen                   på valg

 Nestformann – Helge M Andersen            Ikke på valg

 Styremedlem – Therese Berntsen               på valg

 Styremedlem – Carina Drange                     Ikke på valg

 Styremedlem – Einar Ramm                          på valg

 Styremedlem – Robert Andersen               Ikke på valg

 Varamedlem – Endre Liseth                          på valg

 Varamedlem – Mattias Brandt                     på valg

 

 

 

 

 

Årsmelding 2013.

Hjellestad Jet Ski Klubb

 

1. Arrangementer.

Hjellestad Jet Ski klubb har i 2013 arrangert 4 race:

 

4.mai                NC 1 og VC 1 på Hjellestad

28-30 juni         NM og NC 3 på Fagernes

7. sep.              NC 5 og VC 2 på Hjellestad

7. des.              Nisserace på Hjellestad

 

I tillegg til å stå for egne arrangementer har vi også bidratt til gjennomføring av NC 2 på Ørlandet og NC 4 i Drammen. 20 april arrangerte vi åpen dag som viste seg vellykket og resulterte i nye medlemmer. Arrangementet på Fagernes varte en hel uke med treningsleir og mange aktiviteter for stor og små. Det ble i år og arrangert Ta Sjansen Hjellestad, med mange fremmøtte og som var en god reklame arene for HJSK. NC på Hjellestad var populært, med slalom og racet like utenfor vårt klubblokale.

Nisseracet ble gjennomført i flott vintervær og denne gang med ekte jetski nisser! På kvelden ble det tradisjonelle julebordet for første gang arrangert i egne lokaler. En flott avslutning av sesongen og med gjeve premie- og prisutdelinger.

 

Prisutdeling julebord 2013:

Æresmedlemskap:         Ivar Schjetlein

Årets utøver:                Fredrik Andersen

Årets hederspris:          Elin og Tor Slettebakken

Årets junior:                 Vegard Liseth

Vandrepokalen:            Sondre Liseth

 

2. Lokalet

Det har vært jevnlige dugnader og arbeid med jetski nøstet i løpet av sesongen.

Høsten 2013 fikk vi tilbud om å kjøpe den andre halvdelen av nøstet. Etter en prosess på flere nivåer fikk vi muligheten til å takke ja til dette fantastiske tilbudet.

Et par uker etter, stod en god gjeng klar med slegge og klar for å rive veggen mellom nøstene. Etter mange gode (og noen litt mindre gode) teorier og diskusjoner om bærevegger, ståldragere og konstruksjoner, så fikk vi revet ned halve veggen. I tillegg monterte vi en ny ytterdør med inngangsrampe rett fra parkeringsplassen. Og vips, så hadde vi et kjempeflott selskapslokale.

Vi har fått mye gratis møbler og annet utstyr, så lokalene kan nå brukes til det meste. Første gang vi fikk testet lokalet var på Nisseracet.  Her hadde vi middag for nesten 50 personer, `live-sending` fra Oslo, premieutdeling og fest utover natten. Nøsteutvalget har utarbeidet en god langsiktig plan med tegninger for hele nøstet.

Klubben har ikke økonomi til å bygge om alt med en gang, men lokalene i underetasjen vil bli prioritert i 2014. Dette innebærer flere plasser for jetski, garderober og skap til utøverne. En del av betongveggen i første etasje skal da rives ned, så da blir det nok en del nye teorier og diskusjoner ang dette 🙂

Vi ser frem til mange dugnadstimer og enda flottere lokaler i 2014.

 

3. Aktivitet

Stians VM gull fra 2012 motiverte utøvere i klubben, kan han så kan vi knøtter, juniorer og seniorer. Det så vi tydelig på at alle utøvere satte opp tempoet på trening og på stevner. Dette har vist seg i 2013 i form av utrolige resultater: Svensk Cup, Nordisk, EM og ikke minst VM ble fullstendig dominert av HJSK sine utøvere. Nå blir det et meget spennende år i 2014, plutselig så kommer mange av våres utøvere og stille som favoritter til start i store mesterskap, dette er en aldri så liten utfordring i seg selv.

Noen høydepunkter:

Stian vinner Pro Am Ski Lite klassen i EM. Sondre forsvarer Junior-EM tittelen sin fra 2012 og vinner VM i Junior Ski Lite. Ulrik stormer inn til VM gull i Amateur Ski Lite. Fredrik tar sølv bak Ronny i Pro Am ski Lite. Daniel tar gull i Junior Ski Limited og Vegard tar sølv. Bak Team Norway stormer juniorene frem, Simen Tysse stilte for første gang utenfor Norge i Svenske Karlskoga. Vegard og Jesper med kun mor og far som støtteapparat og ingen tidligere internasjonal erfaring, reiser på store mesterskap som Nordisk, EM (kun Vegard) og VM og leverer knallresultater.

NORGES CUP
Ski Junior 13-16

1. Jesper Hermansen
2. Simen Tysse
3. Vegard Liseth

 

Ski Lite

1. Stian Schjetlein
3. Sondre Liseth

 

Ski GP

2. Stian Schjetlein
3. Sondre Liseth

 

Ski Dame

1. Christine Andersen

 

Jansen sprinten senior

1. Fredrik Andersen

2 Sondre Liseth

3 Stian Schjetlein

 
Jansen sprinten junior 13 -16

1. Jesper Hermansen

2. Simen Tysse
3. Vegard Liseth

 

VC

Ski Lite

1. Sondre Liseth

2. Fredrik Andersen

3. Ulrik Berntsen

 

Ski Lite Junior 13 – 16

1. Vegard Liseth

2. Simen Tysse

3. Jesper Hermansen

 

Jansen sprinten senior

1. Sondre Liseth

2. Ulrik Berntsen

3. Fredrik Andersen

 

Jansen sprinten junior 13-16

1. Vegard Liseth

2. Simen Tysse

3. Jesper Hermansen

 

NM

 

Norgesmester Ski Lite –                     1. Stian Schjetlein

 

Norgesmester Jansen-sprinten –     1. Ulrik Berntsen

 

Norgesmester Ski Junior –                1. Vegard Liseth

 

Norgesmester Jansen-sp. Junior –   1. Vegard Liseth

 

Internasjonalt

Svensk Cup Sammenlagt

 

Ski Lite   Senior

1. Stian Schjetlein

2. Daniel Svae Andersen

 

Ski GP Senior

1. Stian Schjetlein

 

Ski Lite Junior

1. Vegard Liseth

2. Jesper Hermansen

 

Nordisk

 

Nordisk Mesterskap Ski Lite

1. Sondre Liseth

3. Stian Schjetlein

 

Nordisk Mesterskap Ski GP

2. Stian Schjetlein

 

Nordisk Mesterskap Ski Junior

1. Vegard Liseth

 

EM sammenlagt

 

Ski Lite   Senior

1. Stian Schjetlein

3. Sondre Liseth

 

Ski Lite Junior

1. Sondre Liseth

2. Daniel Svae Andersen

3. Ulrik Berntsen

 

Ski Stock Junior

3. Daniel Svae Andersen

 

 

VM

 

HJSKs plasseringer i VM.

 

Novice Ski Stock

1. Vegard Liseth

4. Jesper Hermansen

 

Am Ski Lite

1. Ulrik Berntsen

2. Sondre Liseth

5. Fredrik Andersen

6. Jesper Hermansen

9. Daniel Svae Andersen

 

Ski GP

6. Stian Schjetlein

 

Junior Ski Stock

2. Vegard Liseth

3. Daniel Svae Andersen

6. Jesper Hermansen

 

Pro Am Ski Lite

2. Fredrik Andersen

5. Stian Schjetlein

7. Ulrik Berntsen

8. Sondre Liseth

 

Junior Ski Lite

1. Sondre Liseth

3. Daniel Svae Andersen

4. Ulrik Berntsen

6. Fredrik Andersen

10. Jesper Hermansen

 

Pro Am Ski Stock

2. Vegard Liseth

4. Stian Schjetlein

 

Junior Ski Limited

1. Daniel Svae Andersen

2 Vegard Liseth

 

Ski Open Slalom

3. Stian Schjetlein

Ski Junior 10-15 Slalom

3. Jesper Hermansen

5. Ulrik Berntsen

6. Sondre Liseth

7. Fredrik Andersen

 

 

4. Økonomi

HJSK har en god og stabil økonomi. Klubben har økt sine inntekter fra tidligere år.  Det er ivrige sjeler i klubben som er flink å søke om midler til klubben. Vi har i 2013 mottatt midler fra NMF, Norsk Tipping, Norges Idrettsforbund og Bergen Kommune. I tillegg kommer medlemskontingent og inntekter i forbindelse med race og arrangement.

Klubben endret i 2012 medlemskontingent og reglene for dette.  Vi har i dag en betalende pr familie (familiemedlemskap på kr. 1 000,-).  Resten av familien er også registrert som medlem – men en betaler for en aktiv pr familie. Vi har 34 familiemedlemskap.

I tillegg så ble vi i desember 2013 tildelt utnevnelsen ”Årets Idrettslag” fra Bergen Kommune – en pris på kr 30 000,- i tillegg til heder og ære. Dette er vi meget stolt av. Vi har løpet av 2013 oppgradert klubb-båten med ny påhengsmotor og anskaffet ny Rescue-jet.

 

 5. Engasjement

At det er engasjement i klubben er det ikke å tvile på. I tillegg til dugnadsarbeid i lokalet, er det også et stort engasjement på treninger og til race.

Et godt bidrag til klubbkassen er kiosksalg ved HJSK sine arrangementer.
Vi er heldig i HJSK med at mange ønsker å bidra med salgsvarer til kiosken, og utvalget er godt og variert. Når vi sender ut mailer til medlemmene med spørsmål om hvem som kan bidra, får vi god respons med en gang og det er veldig kjekt! Noen bidrar med sund og mettende mat som f.eks. bagetter, grove Warps eller lapskaus, som er viktig for både utøvere og funksjonærer på en lang race dag. Men selv om mange av utøverne har fokus på et sunt kosthold i forbindelse med racet, så kan heldigvis både funksjonærer og publikummere kose seg med deilig hjemmebakts av ulike slag; langpannekaker, muffins/cup-cakes, boller og VAFFLER! Hva er vel et race uten at vaffelsteikeosen ligger tykt over halve Hjellestadviken?
Boden «bugner» altså av fristelser for noen og enhver, og gir et gode ekstrainntekter til klubben!

6. WEB

Noen dager før VM ble den nye nettsiden tatt i bruk. Det har vært en stor lettelse å få en så brukervennlig og flott nettside. Denne linker direkte nyhetene som blir publisert til siden vår på Facebook, jetski.no. Arbeidet med å få over nødvendige ting fra den gamle siden går mot slutten, slik at vi kan legge ned den gamle siden for godt. Informasjon, tips eller bilder for nettsiden kan sendes til: hjellestadjetski@gmail.com

 

7. Knøtt

Det har også i år vært en kjempe oppslutning i knøtte gruppen. Det er utrolig kjekt å se hvor mange som har vært i aktivt på de faste treningene hver uke.  Det er flere av disse som rykker opp i junior 10 -12 år i 2014, men knøttene er flinke til å rekruttere andre og vi har flere nye som vil prøve seg neste sesong.  Det er veldig kjekt for klubben at vi har denne klassen og at vi kan rekruttere allerede fra 8 års alderen. Bildet av alle knøttene på en overfylt palle på premieutdelingen etter jubileumsrace er blitt lagt merke til langt utenfor landets grenser.

Knøttene har i år fått vist seg frem i Knøttekarusellen på de race som HJSK har arrangert. Mange knøtter med foreldre deltok også på aktivitetsuken på Fagernes.

 

Junior 10-12

Her er det en ivrig og flink gjeng, på Hjellestad-racet stilte de 8 stykker til start! Dette er en klasse med utøvere som har gått i gradene opp fra knøtte-klassen og nye som har blitt rekruttert i dette alderstrinnet. Det å se de mestre dette som de gjør, det at de på eget initiativ kjører bort og hjelper andre om det skulle være noe, er et sundt tegn for fremtiden. Her kommer fremtidige mestere på løpene bånd.

 

Årets idrettslag 2013

Klubben som ingen hadde troen på ble i 2013 kåret til Årets Idrettslag i Bergen kommune. Det ble tårer i øyekrokene til de fremmøtte fra klubben da begrunnelsen til Bergen kommune ble lest opp blant ordfører, idrettsbyråd og toppidrettsutøvere i Bergen. Selv om vi driver individuell idrett så er vi et idrettslag som får resultater sammen. Prisen tildeles et idrettslag som har vist stort engasjement og arbeid for å utvikle et godt idrettsmiljø, spesielt for barn og ungdom. Idrettslaget har også markert seg på en ekstraordinær og eksemplarisk måte, stod det i begrunnelsen til Bergen Kommune.

I tillegg mottok Stian Schjetlein prisen for Ung lovende leder/trener under 25 år 2013 fra Bergen kommune. Og 5 utøvere fra HJSK mottok Hordaland fylkeskommune sin pris for særlige idrettsprestasjoner. 2 utøvere ble og rangert i BA sin Hordalands 50 største talenter.

 

8. Styret.

Styret har i 2013 bestått av følgende personer:

Formann: Andreas Henriksen

Nestformann: Helge M. Andersen

Medlem: Carina Drange

Medlem: Therese Berntsen

Medlem: Robert Andersen

Medlem: Einar Ramm

Vara: Endre Liseth

Vara: Mattias Brandt

 

 

 

 

Med vennlig hilsen for

Hjellestad Jet Ski Klubb

Styret