Fagernes 23 – 29 juni

omraadet[1]

ÅRETS JET SKI HAPPENING! Her vil det bli fra mandag 23 juni til søndag 29 juni treningsleir, konkurranser, fotball, bowling, atv/cross kjøring, drive inn jet ski kino, tennis, turer, bading, sosialt og ikke minst hvorfor vi er der NM runde i vannjet fredag og lørdag 🙂

inviter med venner og familie 🙂

Mange vil reise ned og kjøre racet i Songe lørdag 21 juni, også kjøre derfra til Fagernes for å få med seg hele denne fantastiske uken.

Terminliste og påmeldinger til racet kommer fortløpende på nettsiden.
Det er nå Leira camping som driver gamle Strandefjorden Fritidspark, så hytter og bobil-plass kan bestilles på post@leiracamp.no eller se http://www.leiracamp.no/kontakt.htm. NB: SKRIV I MAILEN AT DERE ER MED PÅ JET SKI ARRANGEMENTET.

Mer info vil komme fortløpende, noe dere lurer på? ta kontakt på 95 89 60 30.

MVH
www.jetski.no 🙂