Fredrik kåret til årets utøver

Nisseracet ble i år som i fjor, avsluttet med nissefest og premieutdeling. Det ble delt ut mange premier og andre oppmerksomheter. Fredrik Andersen fikk prisen Årets utøver 2013.

SONY DSC

Juryens begrunnelse: Fredrik har hatt en meget positiv fremgang, noe resultatet i årets VM viser. Han fikk 2. plass i klassen Pro Ski Lites, en av de gjeveste klassene. Fredrik er også et godt forbilde for de yngre utøverne i klubben.

 

Andre kåringer:

Æresmedlemskap: Ivar Schjetlein

Juryens begrunnelse: For mangeårig innsats i Hjellestad Jet Ski Klubb og for sporten generelt. Ivar har sittet i 2 perioder som formann i klubben, og er i dag grenleder for vannjet i NMF.

SONY DSC

Årets junior: Vegard Liseth

Juryens begrunnelse: Vegard har utmerket seg med gode plasseringer i 2013.  Han har bare 1. plasser i alle heat i vestlandscupen, svensk cup og norsk cup. I tillegg imponerte han som debutant i årets VM, der han tok 1 gull og 3 sølv.

SONY DSC

 

Årets hederspris: Elin og Tor Slettebakken

Juryens begrunnelse: Elin og Tor har kastet glitter og glans over Hjellestad Jet Ski Klubb sine utallige arrangement gjennom 10 år.

SONY DSC

 

Vandrepokalen: Sondre Liseth.

Det er 2. gangen Sondre vinner vandrepokalen.

SONY DSC

 

SONY DSC

Markus Nor Slettebakken holdt en fin tale der han takket familien Schjetlein for støtte og samarbeid i de årene han har kjørt jet ski. Markus har trappet ned, men vi håper likevel å se ham i aksjon i 2014!

…lurte du på hvem som vant av nordmannen, dansken og svensken?

SONY DSC Svensken!

Jørn, Joakim og Søren.

Resultater 2013

Bilder

I anledning nissefesten hadde Fredrik redigert denne filmen. ENJOY: