OBS OBS!! Treningstider

FOTO: Dagens Bergens Tidende.

Da det blir mørk tidlig ettermiddag, er det ikke treninger i regi av klubben lengre i ukedagene.

Da det ikke er like mange som er på lørdagstreningene, og andre kunne brukt de ledige timene, så er det greit at vi avslutter de faste treningstidene og heller «bokker oss inn» om lørdagene og søndagene.

Så hvis Senior, junior 13-16 år eller junior 10-12 år vet at de skal utpå til helgen, send en sms til 95 89 60 30 eller andreas@fanablikk.no om dette og klokkeslett dere vil ut. Så blir dette lagt ut på jetski.no. Hvis det ikke står noe på nettsiden om at noen andre skal ut, så er dagen ledig. Står det for eksempel: «seniortrening lørdag kl. 10.00 – 12.00» så er banen ledig etter dette.

Husk at saker på nettsiden blir automatisk lagt ut på facebook-siden vår som heter jetski.no. Gå inn og lik den siden og lagre hjemmesiden som startside når du åpner internet 🙂