Ny World Champion i natt: Sondre Liseth #330

Sondre ble fredag verdensmester i Jr. Ski Lites.

SONY DSC   SONY DSC

Han vant suverent med to heatseiere. I tillegg tok han hole shot i siste moto, og fikk 80$. Etter dagens seier kan han se tilbake på 2 Europamestertitler og en World Champion-tittel som juniorkjører. Dette er andre året Sondre deltar i World Finals i Usa. Til daglig går Sondre på toppidrettslinjen på Stend videregående skole i Bergen, sammen med lagkamerat Fredrik Andersen.

Daniel Andersen fikk en fortjent 3. plass.

Vegard Liseth overrasket i klassen Pro Ski Stock, og tok sølv

Vegard (13 år) har dermed 1 gull og 2 sølv, etter å ha kjørt 3 klasser. 1. plassen gikk, ikke overraskende, til «The Klipper», han tok sin 22. World Finals medalje i dag. På pallen under premieutdelingen gikk Vegard fram og sa: «Next year I’ll beat The Klipper!» The Klipper (45 år)  kunne etterpå fortelle at den dagen han blir slått av en 13-åring, så slutter han å kjøre jet ski. Stian Schjetlein tok 4. plass på sin Yamaha jet.

Jesper Hermansen har vist seg som en stabil og sterk jet ski-fører i årtes World Finals. I dag vant han en fortjent 3. plass på slalomen.

SONY DSC

Flere bilder og info kommer lørdag kveld. Nå er det snart midnatt i Lake Havasu, og på tide med søvn før lørdagens heat. Da skal Stian, Vegard og Daniel i ilden. Nærmere info om lørdagens race kommer lørdag ettermiddag.

Se bilder fra fredag her