Ny norsk gullmedalje i World Finals

Daniel Andersen #88 vant Junior Ski Limited i Arizona natt til mandag norsk tid.

Bilder fra søndag

SONY DSC

Etter to soleklare seiere i moto 1 og 2, kunne han velfortjent juble over gullemdaljen. Daniel kom raskest ut i starten i begge motoene, og holdt 1. plassen hele veien. Han mottok også Junior Stars hole shot premie på 80$. Junior Stars deler hvert år ut premier til 6 juniorer. Daniel var en av de heldige som fikk denne oppmerksomheten på søndagens premieutdeling. Premien besto av ulike gaver fra sponsorer. Daniel har tydeligvis trent mye i forkant av årets World Finals. Det fikk han uttelling for i dag!

Vegard Liseth #331 fikk 2. plass i begge motoene, og dermed sølv i Jr. ski Limited.

Han ble også hentet fram på scenen som årets Junior Star, sammen med Ulrik Berntsen. De fikk flotte premier fra sponsorene.

 

Stian fikk en god 6. plass i GP Ski.

SONY DSC