Torsdag: 1 gull, 2 sølv og 1 bronse

Fredrik Andersen #85 tok i dag sølv i en av de gjeveste klassene i World Finals, Pro Ski Lites

SONY DSC

Etter en 6. plass i moto 1, gjorde han en imponerende bragd i moto 2. Han tok starten og holdt 1. plass gjennom hele heatet. Rett bak seg hadde han treneren Ronny Mangerud, som kom først i moto 1. Etter en nervepirrende fight mellom Fredrik og Ronny, klarte Ronny å snike seg forbi Fredrik på målstreken. Ronny kunne dermed juble over gull i sitt siste World Finals.

Men dramaet var likevel ikke over, selv om alle var kjørt i mål, og plasseringene notert. De som har 1., 2. og 3. plass må til teknisk kontroll for å undersøke at motoren ikke er jukset med. Kontrollørene mente at sylinderen til Fredrik sin jet var fikset på, noe den ikke var. Etter heftige diskusjoner med Per Mangerud, ble kontrollørene overbevist, og godkjente jetten. Fredrik kunne da slippe jubelen over 2. plassen løs.

Pro Ski Lites er den klassen Stian Schjetlein tok gull i ifjor, og er den øverste klassen med standard 2 takts motor. Ulrik, Stian og Sondre kjørte også i denne klassen. Stian fikk 5. pl, Ulrik 7. pl. og Sondre 8. pl.

Vegard Liseth stakk av med sølvmedaljen i Jr. Stock

I tillegg til å ta sølvet, fikk han også hole shot i moto 2. Hole shot vil si at han tok starten, og «vant» den første runden. Premien for dette var 80$. Vegard holdt forøvrig 1. plassen i hele heatet, og med en 3. plass fra moto 1, holdt dette til en sølvmedalje.

SONY DSC

 

Daniel Andersen #88 kunne stolt ta med seg bronsemedaljen etter knallgod kjøring i begge motoene.

Daniel fikk 2. plass i moto 1 og 3. plass i moto 2. Jesper Hermansen #98 fikk 6. plass. Han kjørte med en Yamaha og imponerte i en klasse der de andre kjørte Hydrospace. En fører fra Thailand tok gull.

Nok en suveren dag for Norge og Hjellestad Jet Ski Klubb! Vi har nå til sammen 3 gull, 3 sølv og 1 bronse.

Se bilder fra torsdag her