Treningsleir og NM-runde på Fagernes i uke 26

Selv om det er en stund til sommer, sol og Fagernesuken, så kan det være greit å sette av uken i kalenderen og booke hytte/bobilplass allerede nå.

Tekst: Cecilie Kalland

image1

Merk at i år blir uken lagt til uke 26, dvs. 27/6 til 3/7. Dette er på grunn av andre arrangementer i uke 25 som flere av utøverne skal delta på. Klubben ønsker at så mange som mulig får muligheten til å delta på treningsdagene og NM-runden i helgen, og har derfor utsatt uken i år.

Som tidligere år blir det mange sportslige og sosiale aktiviteter gjennom hele uken. Det hele avsluttes med en NM-runde og ikke minst Ski Mix-klassen som har blitt en stor suksess. Det er bare å legge seg i hardtrening utover våren! Endelig program for uken blir lagt ut senere i vår.

Overnatting:

Husk å gi beskjed om at du skal delta på jetski-arrangementet når du bestiller hytte/bobilplass. Dette kan du gjøre på booking@leiracamp.no.

Leira Camping & Hyttesenter
N-2920 Leira i Valdres
T: (+47) 613 61 000
Mob: (+47) 907 61 000