Meld deg på årets Nisserace 5. desember

Det årlige nisseracet blir i år arrangert på Hjellestad, lørdag 5. desember. Det blir race i ulike klasser og vi håper at så mange som mulig vil være med. Tradisjonen tro er det premieutdeling og fest på Hjellestadnøstet om kvelden. Aldergrense for å være med på racet er 10 år.

image003

On 5 December, Hjellestad Jetski club will be hosting the annual Santa jetski race in Bergen, Norway. This is an extreme jetski challenge, where we might experience snow and below zero degrees during the race. The event will take place at Hjellstad, Bergen. There will be various classes, and we hope as many as possible will participate. This is the first time the race is open internationally and we hope international riders will take the challenge and join this exotic and extreme experience. For international riders, it will be possible to borrow jetskies so that they do not need to bring their own.

 

 

Se hvem som er påmeldt